Kategorien
Zahlungsmöglichkeit
Newsletter
Artikelempfehlungen
Partner
Artikelbeschreibung


Ganoderma & Shiitake kapszula

Ganoderma & Shiitake kapszula
5 020 Ft

Shiitake és ganoderma gombából (pecsétviaszgomba) készült kapszula. A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

A 90db kapszula 230g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19g friss GANODERMA (pecsétviasz) gombának megfelelő kivonatot tartalmaz!

A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.

Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) száma: 11466/2012

 • Hasonlóan a shiitake kapszulához a vegyes ganoderma és shiitake kapszulák esetén is az igényeknek megfelelően készítettük el a terméket, a még erőteljesebb hatás érdekében egy termékbe sűrítve a két gyógygombát. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy a shiitake és ganoderma gomba együttes, kúra szerű fogyasztásával erőteljesebb hatás érhető el az immunerősítés, a kemoterápiás kezelés negatív hatásainak csökkentése terén.

  A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

  A 90db kapszula 230g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19g friss GANODERMA gombának megfelelő kivonatot tartalmaz!

  A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.

  Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) száma: 11466/2012

 • Összetevők
  Shiitake (230g friss shiitakenak megfelelő), Ganoderma (19g friss gombának megfelelő), zselatin (kapszula anyaga)
  Mennyiség
  90 db kapszula 1 dobozban
  Minőségét megőrzi
  1 év
  Gewicht
  90 g/db
WebShop System