Kategóriák
Facebook

 

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Ganoderma & Shiitake kapszula

Ganoderma & Shiitake kapszula
5 020 Ft

Shiitake és ganoderma gombából (pecsétviaszgomba) készült kapszula. A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

A 90db kapszula 230g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19g friss GANODERMA (pecsétviasz) gombának megfelelő kivonatot tartalmaz!

A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.

Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) száma: 11466/2012

 • Hasonlóan a shiitake kapszulához a vegyes ganoderma és shiitake kapszulák esetén is az igényeknek megfelelően készítettük el a terméket, a még erőteljesebb hatás érdekében egy termékbe sűrítve a két gyógygombát. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy a shiitake és ganoderma gomba együttes, kúra szerű fogyasztásával erőteljesebb hatás érhető el az immunerősítés, a kemoterápiás kezelés negatív hatásainak csökkentése terén.

  A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

  A 90db kapszula 230g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19g friss GANODERMA gombának megfelelő kivonatot tartalmaz!

  A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.

  Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) száma: 11466/2012

 • Átlagos értékelés
  3
  Kiss Noémi
  2019.08.30 12:51
  Jó napot. Igaz nincs a gyogynövényr{l tapasztalatom de már nagyon sok jót hallottam róla. Sajnos januárban műtöttek mell daganatal. És még mindig gyenge vagyok az lenne a kérdésem mivel hogy a gyógygomba magas vérnyomása jó, az eny pedig alacsony aszedhetem e vagy okoz e vérnyomás problémát így hogy 100/70/100 is szokott lenni! Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Kiss Noémi.
  2
  Kralován Géza
  2014.10.08 22:20
  2012 ben kezdtem el szedni a Ganoderma&Shiitake kapszulát, mert melanomát diagnosztizáltak.
  Az utolsó vizsgálatok is bizonyították, hogy jelenleg gyógyult vagyok, 1/2 évente járok kontroll vizsgálatra. Kérdésem, hogy kell e szednem még a készítményt!
  Üdvözlettel: Kralován Géza

  1
  Kiss Pàl
  2014.01.08 16:24
  2013 Szeptemberében vastagbél daganatot diagnosztizáltak nálam. Életmentő műtétre volt szükség a bélelzáródás miatt, de a daganathoz nem nyúltak. Pár héttel később 3kemoterápiát irtak elő,az első Ct- vizsgálatig. Ez idő alatt kezdtem el szedni a Ganoderma-Shiitake kapszulát. 3hónap múlva a Ct-vizsgálat azt mutatta,hogy a daganat eltűnt! Az eddigi gyógyulásomat nagymértékben a Ganoderma-Shiitake kapszulának tulajdonítom. Teljes szívvel ajánlom mindenkinek!
 • Összetevők
  Shiitake (230g friss shiitakenak megfelelő), Ganoderma (19g friss gombának megfelelő), zselatin (kapszula anyaga)
  Mennyiség
  90 db kapszula 1 dobozban
  Minőségét megőrzi
  1 év
  Tömeg
  90 g/db
Webáruház készítés