Kategóriák
Facebook

 

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Kettő az egyben csomag

Kettő az egyben csomag
9 520 Ft

60 napos kúra a kicsattanó egészségért a gyógygombák erejével! A csomag 2db Ganoderma & Shiitake kapszulát tartalmaz, így szervezetét 60 napon át erősítheti a gombák segítségével.


Shiitake és ganoderma gombából (pecsétviaszgomba) készült kapszula. A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

A 90db kapszula 230g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19g friss GANODERMA (pecsétviasz) gombának megfelelő kivonatot tartalmaz!

A csomag esetén javasolt használat:

napi 3x 1 darab kapszula (egészségmegőrzés érdekében)

vagy ha komolyabb betegségről van szó napi 3x2 kapszula (az első héten ekkor is először napi 3x1 kapszula!)


Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) száma: 11466/2012

 • A csomag 2db Ganoderma & Shiitake kapszulát tartalmaz, így szervezetét 60 napon át erősítheti a gombák segítségével.


  Hasonlóan a shiitake kapszulához a vegyes ganoderma és shiitake kapszulák esetén is az igényeknek megfelelően készítettük el a terméket, a még erőteljesebb hatás érdekében egy termékbe sűrítve a két gombát.

  A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

  A 90db kapszula 230g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19g friss GANODERMA gombának megfelelő kivonatot tartalmaz!

  A csomag esetén javasolt használat:

  napi 3x 1 darab kapszula (egészségmegőrzés érdekében)

  vagy ha komolyabb betegségről van szó napi 3x2 kapszula (az első héten ekkor is először napi 3x1 kapszula!)  Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) száma: 11466/2012

 • Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés